Fitness

Tjänster.

Klassisk Svensk Massage

Klassisk Massage

En klassisk massage, avslappnande men även ordentlig och djupgående. 
Boka denna om du känner dig spänd, allmänt stel eller stressad och inte har någon specifik problematik.

Idrottsmassage
IASTM
Koppning

Idrottsmassage/
Behandlande Massage

Idrottsmassage kombinerar starka massagegrepp med triggerpunktbehandling och stretch. Resultatet är en djupare massage jämfört med klassisk massage, som ger ett bättre resultat och en snabbare återhämtning för dina muskelbesvär som spända muskler, översträckning och muskelsmärtor. 

Jag kommer använda alla verktyg jag har i verktygslådan såsom t.ex koppar, där "vakuumkoppar" bildar ett undertryck i huden som påverkar bindväven i muskler och under huden. I förtätad bindväv samlas det mer slaggprodukter, men genom det vakuum som bildas så ökar blodgenomströmningen, det ökar vätskerörelser och en utrensningsprocess börjar. En förtätad bindväv hindrar rörelser i leder och muskler och förhindrar frisk blodgenomströmning.

Även IASTM vilket är en ytterst effektiv behandlingsteknik av bland annat idrottsskador i muskelatur och fascia/bindväv. Fördelarna med anvädning av IASTM verktyg är att verktyget är mycket effektiv i att stimulera aktivering av fibroblaster, reducera smärta, förbättra blodcirkulation och reducera metaboliska restprodukter.

Boka denna behandling om du vill ha en behandlande massage som fokuserar på resultat.