grön Goodness

OM Mig.

mGhg4CXq.jpeg
Hälsa handlar inte om hur mycket vikt du tappar.
Det handlar om livet du vinner.

Mitt namn är Sara Osberg och som licenserad kostrådgivare vill jag uppmärksamma kostens betydelse för optimal hälsa och prestation. För vår kapacitet och mående både mentalt och fysiskt - för bästa livskvalité.

 

En sak som många människor jag träffar har gemensamt är att de avskyr att bli avbrutna. Avbrutna när de hade något viktigt att säga, när de precis insett något, när de behövde uttrycka sig eller när de ville få någon annan att förstå. 

Förmodligen kan vi alla hålla med att det är inte roligt att bli avbruten när man vill bli lyssnad på, eller hur. Fast hur bra är vi egentligen på att lyssna på oss själva. Lyssna på vår kropp. Hör du din kropp när den säger "nu är jag sugen på choklad"? Förstår du då att det kan vara bristen på kalcium den vill uppmärksamma och att det finns i bladgrönsaker och nötter - eller är första tanken att ta en chokladbit?

 

Det är inte lätt att alltid förstå vad någon vill, men det vi behöver börja med då är att lyssna. Samma sak gäller vår kropp, och det kan vi behöva hjälp med. Du känner din kropp bäst och med vägledning och kostkunskap kan vi tillsammans påbörja en häftig resa.

Utbildningar:
  • Lic. Kostrådgivare 

Pågående / Bokade utbildningar:
  • Dipl. Mental Coach

  • Arbetsterapeut

  • Holistic Health and Performance for Women